سفارش تبلیغ
صبا ویژن

عشق است زنده یاد ناصر خان حجازی و استقلال

برخی از روانشناسان عقیده دارند رنگی که برگزیده و دلخواه کسی است میتواند گویای خصوصیات اخلاقی و روانشناسی او باشد. نوشتار زیر چکیده ای است که بر اساس این نظریه و پس از سالهای پژوهش نگاشته شده:
قرمز: خوش قلب اما خودپرست
این رنگ مظهر شدت و زیاده روی است که گاهی در جهت مخالف آن است. قرمز رنگ عشق و تنفر و فداکاری و خشونت و خون و آتش. کسی که به این رنگ علاقه دارد هرگز نمی تواند در زندگی بی تفاوت باشد.
این گونه اشخاص تند و سرکش و در عین حال فعال و شجاع و کمی عجول هستند. احتمال شکست به خصوص در عشق برای آنها فراوان است.
قضاوتهای عجولانه و ناگهانی در مورد دیگران اغلب سبب از بین رفتن دوستی هایشان می شود، با آن که در عشق کاملاً فداکارند اما اگر روزی حوادث بر وفق مراد نباشد بدون تفکر و جویا شدن علت می جنگند.
دو عیب بزرگ خودپرستی و عدم کنترل، در نفس آنهاست و دو صفت ممتازشان خوش قلبی و حس بزرگ طلبی است. به طور کلی دوستداران رنگ قرمز دارای خصوصیات متضادی هستند.
صورتی: مورد علاقه دیگران
رنگ صورتی درواقع همان قرمز است که کمرنگ شده باشد. اگر به این رنگ علاقه دارید تمام صفات رنگ قرمز را کمی ملایمتر دارا می باشید، با گذشت هستید و در عشق، تندی نشان نمی دهید.
دیگران را خوب درک می کنید و با اطرافیان خود با ملایمت و لطف رفتار می کنید و به دلیل نشاط و شادابی تان مورد علاقه اطرافیان خود هستید. آنهایی که به این رنگ علاقه دارند اغلب شکستها، خشونتها و دشواری های زندگی را تحمل کرده اند و با مشکلات فراوان مواجه شده اند.
آبی: نظم، پشتکار، تنهایی
رنگ آبی از رنگهایی است که طرفداران زیادی دارد. اگر به این رنگ علاقه دارید، کاملاً می توانید هوس و احساسات و هیجانات خود را کنتر ل کنید.
ظاهر آرام شما دیگران را وادار می کند که به شما احترام بگذارند و دوست دارید پیوسته مورد احترام و ستایش دیگران قرار بگیرید.
در خرید و پوشش لباس قناعت می کنید و به علت شرم و حیا و گاه غروری که دارید میل دارید اغلب تنها باشید. حماقت و عدم فهم دیگران شما را کسل می کند و کسانی که از نظر هوش و فهم بر شما برتری دارند شما را ناراحت می کنند.
کارهای خود را از روی نظم و ترتیب و بر پایه قواعد معینی انجام می دهید. یکی از صفات مشخص شما پشتکار شماست.
ارغوانی: رنگ عارفها و روانگران
رنگ اسرارآمیز و باشکوهی است. دوستداران این رنگ پیوسته مجذوب زیبایی ها و ظرافتها می شوند و مغرور و اجتماعی هستند. معاشرت با این دسته لذتبخش است که امور معنوی بیشتر می پردازند. ارغوانی رنگ مورد پسند عرفا نیز هست!
قهوه ای: قابل اعتماد
اگر رنگ قهوه ای را دوست دارید کاملاً می توان روی شما حساب باز کرد. باثبات و مقدس، شاعرپیشه وکمی فیلسوف مآب هستید.
به ندرت تغییر عقیده می دهید و با آن که کمتر تصمیم می گیرید اما هر بار که تصمیمی بگیرید آن را به مورد عمل می گذارید.
شما کاملاً در نگهداری پول و اسرار دیگران قابل اعتماد هستید. میل دارید پیوسته در عالم خودتان باشید و گاهی اوقات با اطرافیان خود رفتار خشونت آمیزی در پیش می گیرید. در عشق هرگز بدبین و تند نیستید.
خاکستری: احساس بی نیازی
این رنگ مظهر چشم پوشی از خوشی های دنیاست. کسانی که به این رنگ علاقه دارند اغلب در زندگی احساس رضایت می کنند، خاکستری رنگ عقلا است و جوانانی که به این رنگ اظهار علاقه می کنند درواقع خود را هم شأن و هم طراز اشخاص کهنسال میدانند و در زندگی احساس بی نیازی می کنند.
د عشق بر افراد مسن تر از خود تمایل دارند و اغلب کسانی که از نظر فکر و ایده به آنها برتری دارند خیلی آسان طرف توجهشان قرار خواهند گرفت.
پرتقالی: صداقت آری، هوسبازی هرگز
رنگی است ترکیبی و آنهایی که این رنگ را رنگ دلخواه خود می دانند متکی به نفس نیستند. اجتماعی و خوش خلقند و با مردم خوب رفتار می کنند.
نفوذ در این گونه افراد مشکل است کسی که آنها را دوست بدارد می تواند با او به آسانی ازدواج کند. هوسباز نیستند و اگر با کسی دوستی کنند صداقت و فداکاری دارند. اگر افراد این دسته با کسی که خصوصیات اخلاقی خودشان را داشته باشد ازدواج کنند سعادتمند می شوند.
سبز: کنجکاوی
رنگ سبز طبیعت وتازگی است. اگر به این رنگ علاقه دارید زندگی با شما آسان است. نقطه اشتراک فراوانی با افراد علاقه مند به رنگ پرتقالی دارید روابط شما با دیگران بر پایه ی اصول و قرارداد است.
دوست ندارید که در زندگیتان حوادثی به وقوع پیوندد اما کنجکاوانه به ماجراهای زندگی دیگران توجه دارید.
فیروزه ای: اسرارآمیز و پند ناپذیر
دوستداران این رنگ اسرارآمیزند و احساساتی و کارهای شخصی خود را به خوبی اداره می کنند. پشتکار دارند و باثباتند و به نصایح دیگران در مورد کارهای خود کمتر توجه دارند. فیروزه ای معمولا رنگ مورد علاقه ی خانمها است.
سیاه: خوش ذوقی و ظرافت طبع
این رنگ برخلاف عقیده ی همگان رنگ نومیدی و عزا نیست بلکه نشانه خوش ذوقی و ظرافت طبع است. اگر از دوستداران این رنگ هستید مسلماً به شخصیت اطرافیان خود احترام می گذارید و برای آن که دیگران را با ارزش و برجسته نشان دهید از هیچگونه کمکی به آنها دریغ نمی کنید و هرگز خود را به دیگران تحمیل نمی نمایید همچنین عقاید و نظریات دیگران را به آسانی می پذیرید.
یک نکته ی رنگی:
توجه و علاقه شما به رنگها در طی زمان تغییر می کند به دلیل آن که خصوصیات اخلاقیتان نیز در سالیان دراز تغییر خواهد کرد. اما اگر در مورد رنگی ناگهان عقیده خود را عوض کنید به علت ضعف شما و یا به علت نیازتان به تغییر محیط است.

نسخه نهایی مرورگر اینترنت اکسپلورر 9 که بر طبق ادعای مایکروسافت از مدیریت بهتر گرافیکی بهره‌مند است و قابلیت‌های ویژه‌ای در زمینه‌های امنیتی و حفظ حریم خصوصی دارد، پس از ماه‌ها تبلیغ عرضه شد.

شرکت مایکروسافت نسخه نهایی مرورگر اینترنت اکسپلورر خود را عرضه کرد. به گفته این شرکت، قابلیت مدیریت گرافیکی، خصوصیات امنیتی و حفظ حریم خصوصی اینترنت اکسپلورر 9 آن را هم رده مرورگرهای دیگری مانند فایرفاکس، کروم، سافاری و دیگر نرم‌افزارها خواهد داد.

به گزارش بی‌بی‌سی، عرضه اینترنت اکسپلورر 9 در حالی صورت می‌گیرد که سهم مایکروسافت در بازار مرورگرها به دلیل وجود رقبای قدرتمند دیگر به سرعت در حال کاهش است. این در حالی است که مایکروسافت این رقابت شدید را به غیر از مرورگرها در ترافیک اینترنتی ایجاد شده توسط تلفن‌های همراه و تبلت‌ها هم احساس می‌کند.

مایکروسافت اعلام کرده که یکی از ویژگی‌های کلیدی اینترنت اکسپلورر 9، ابزاری است که مانع از ردیابی کاربران آن در هنگام مراجعت از یک سایت به سایت دیگر می‌شود. این اطلاعات معمولا توسط شرکت‌های تجاری جمع‌آوری می‌شوند که به دنبال کشف عادات خاص یک کاربر برای اهداف تبلیغاتی خود هستند.

علاوه بر آن، ابزار مجزای دیگری در اینترنت اکسپلورر وظیفه نظارت بر دانلودها را خواهد داشت و شما می‌توانید ویروس‌ها و تروجان‌هایی را که قصد نفوذ به کامپیوترتان را دارند شناسایی کنید

در این مرورگر یک شتاب‌دهنده سخت‌افزاری داخلی نیز تعبیه شده که می‌تواند با استفاده از قدرت کارت گرافیکی کامپیوتر، سایت‌های باز شده را با جزئیات بیش‌تری ببینید.

عرضه این مرورگر در زمان بسیار حساسی صورت می‌گیرد، چرا که بر اساس نتایج یک تحقیق، سهم اینترنت اکسپلورر در بازار مرورگرها مدت‌هاست که در حال کاهش است. با این که به دست آوردن آمار در مورد سهم مرورگرها اندکی مشکل است، تخمین‌های انجام شده توسط شرکت تحلیل وب نت‌اپلیکیشنز (Net Applications) نشان می‌دهد اینترنت اکسپلورر به طور کلی 56 درصد از بازار جهانی مرورگرها را در دست دارد. در این میان سهم فایرفاکس 22 درصد، کروم 11 درصد و سافاری 6 درصد است.

در یک مطالعه مجزای دیگر، آمارهای جمع‌آوری شده توسط شرکت امنیتی ZScaler نشان می‌دهد که تا 20 درصد از ترافیک تولید شده در محیط وب حاصل برنامه‌های نصب شده روی تلفن‌های هوشمند و تبلت‌هاست.

ریچارد ادواردز تحلیل‌گر Ovum در این باره گفت: «ما اعتقاد داریم که در آینده، میدان رقابت در میان مرورگرها، نه در کامپیوترهای خانگی که در میان تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها خواهد بود. این میدانی است که کارهای بسیار بیش‌تری باید روی مرورگرهای ساخت شرکت مایکروسافت صورت بگیرد تا این نرم‌افزار هم بتواند حرفی برای گفتن داشته باشد.»

مایکروسافت اعلام کرده که نسخه آزمایشی اینترنت اکسپلورر 9 تاکنون بیش از 40 میلیون بار دانلود شده که بیش‌ترین تعداد دانلود در تمام دوران به حساب می‌آید. هم‌چنین در حال حاضر نزدیک به 2 درصد از کاربران ویندوز 7 در حال اجرای آخرین نسخه از آن روی کامپیوترهای خود هستند.

اینترنت اکسپلورر 9 روی ویندوز اکس‌پی اجرا نمی‌شود و شما تنها می‌توانید آن را روی ویندوز ویستا یا 7 نصب کنید.


ورود برخی ارتش های عربی منطقه خلیج فارس  به کشور بحرین ،برای قتل عام معترضین بی دفاع این کشور را می توان نقطه عطفی در تاریخ منطقه دانست . هر چند مقامات این کشورها مدعی اند این اقدام در راستای هم پیمانی آنها برای دفاع از یکدیگر صورت می گیرد ولی هیچ کدام از آنها به این نکته اشاره نمی کنند که پیمان مشترک آنان ، برای دفاع از یکدیگر در برابر تجاوزات خارجی بوده است نه این که چندین ارتش را برای کشتار تعدادی مخالف بی سلاح که در خیابان ها شعار "سلیمه ، سلمیه" سر می دهند ، بسیج کنند و شهروندان همین منطقه را قتل عام کنند.

حال اگر بحرین با یک قیام مسلحانه و شبه نظامی  مواجه بود ، شاید می شد توجیهی برای این قشون کشی داشت اما آنچه در هفته های اخیر در بحرین گذشته ، صرفاً یک اعتراض مدنی مسالمت آمیز بود که مرکزیت آن ، تجمع مردم در میدان لوء لوء منامه بوده است.
لذا آنچه از سوی ارتش عربستان سعودی و برخی ارتش های عربی منطقه در بحرین رخ می دهد ، صرفاً از منظر جنایت حنگی علیه شهروندان بی دفاع قابل بررسی است.

از منظر سیاسی نیز باید گفت سعودی ها ، اوضاع کنونی بحرین را نه برای نجات خاندان حکومتی "آل خلیفه" که برای برقراری یک استثمار عربی نوین در این کشور کوچک مناسب دیده اند. در واقع ریاض ، بیش از آن که در اندیشه رهانیدن دیکتاتورهای بحرین باشد ، به جای پایی فکر می کند که می تواند در بحرین برای خود ایجاد کند و قدرت منطقه ای خود را "به حساب مردم بحرین" افزایش دهد.

هم از این روست که ارتش این کشور ، بدون هیچ مجوزی از نهادهای بین المللی مانند شورای امنیت ، وارد بحرین شده و از همان بدو امر ، در شهرهای مختلف این کشور اقدام به کشتار مردم بی دفاع این کشور کرده است. کما این که در روز نخست ، 204 نفر را در دو شهر بحرین ، کشت یا مجروح کرد.

بی گمان این وضعیت برای ایران ، دستکم از دو منظر  قابل تحمل نخواهد بود ؛ اول آن که سعودی ها در صدد تغییر موازنه قدرت در منطقه هستند و این برای ایران خط قرمز به شمار می رود و دوم این که قربانیان این لشکر کشی ، عمدتاً شیعیانی هستند که در برابر ارتش وهابیون ، سلاحی برای دفاع زا خود ندارند.

از این رو ، سعودی ها گمان نبرند که ایران در این منازعه نقش تماشاگر را بازی خواهد کرد. در ایران ، از یک سو افکار عمومی به شدت علیه سعودی ها و خاندان آل خلیفه است که شیعه کشی را به یک روال در بحرین تبدیل کرده اند و از سوی دیگر ، منافع دراز مدت جمهوری اسلامی چنین تغییرات نامتعارفی را در منطقه بر نمی تابد.

هر چند که انتظار لشکر کشی متقابل ایران به بحرین برای دفاع از شیعیان این کشور دور از ذهن است(هر چند حامیانی هم دارد) اما تردید نباید داشت که با شکسته شدن وضعیت قبلی ، ایران منتظر بازسازی آن توسط عربستان نخواهد بود همان طور که در لبنان نیز برغم تمام نفوذی که آمریکا و عربستان و فرانسه داشتند ، این  دیپلماسی ایران بود که توانست بر طرف مقابل فائق آید.

شیعیان بحرین با اکثریتی 70 الی 80 درصدی و شیعیان عربستان با اقلیتی حدود 20 درصدی ، تا کنون طبقه ساکت منطقه جنوب خلیج فارس بوده اند . ایران نیز بر اساس حسن همجواری با همسایگان جنوبی خود ، مناسبات متعارف و مبتنی بر حسن نیت را با این گروه ها داشته است. این در حالی است که سعودی ها در تمام این سال ها کوشیده اند در ایران دست به تنازعات مذهبی بزنند و با اقداماتی مانند حمایت از بحرینگروهک تروریستی ریگی ، کینه های مذهبی ایجاد کنند که البته با هوشیاری مردم ایران ، خوشبختانه هرگز دعوای شیعه و سنی در کشور به وجود نیامد و نخواهد آمد.

اما اکنون که عربستان شمشیر را از رو بسته است و برای تغییر موازنه در منطقه ، رسماً به شیعه کشی روی آورده و عملاً بحرین را اشغال نظامی کرده است ، باید منتظر تغییرات شگرف این تصمیم نابخردانه خود باشد.

سعودی ها و حاکمان بحرین که با شیعیان نشست و برخاست داشته اند نیک می دانند که فرهنگ شیعه ، فرهنگ مدارا و تحمل است ولی آنگاه که کاسه های صبر لبریز شود ، صلح حسنی ، تبدیل به قیام حسینی می شود و این ، یک "رمز" است.

بی گمان آل سعود و آل خلیفه دوست ندارند در کنار خود ، جریانات قدرتمند و فوق العاده تأثیرگذاری مانند حزب الله لبنان شکل گیرد ولی آنان با دست یازی به خشونت نظامی ، نیاز به چنین تحولی را رقم  زدند. به فرض که سعودی ها صدها نفر از شیعیان بحرین را هم کشتند و میدان لوء لوء را هم تصرف کردند ، بعد از آن با کینه ای که کاشته اند و با تدبیری که شیعیان بحرین و عربستان برای تقویت توان دفاعی خود خواهند اندیشید و در این راه از توان و تجربه دوستانشان هم بهره مند خواهند شد ، چه خواهند کرد؟
سعودی ها ، بدانند که شیعیان جنوب خلیج فارس ، دیگر آن طبقه ساکت دهه های اخیر نخواهند بود ، بلکه احقاق حق و خونخواهی دو ویژگی جدید آنان خواهد بود که  دیکتاتورها را بسیار خواهد آزرد. عربستان بازی را به هم زد اما این ظرف شکسته را خود ، بند نخواهد زد


 رسانه‌های ضدانقلاب از تلاش یک جریان انحرافی برای حمله به سردار علی فضلی که به بهانه سخنان وی در روزهای گذشته شدت گرفته است، استقبال کرد.پس از آنکه سردار فضلی در اظهاراتی موافق نبودن سپاه تهران با اعتراض‌های روز 14 خرداد سال جاری به آقای سید حسن خمینی در حرم امام راحل را اعلام کرد، یک جریان انحرافی با نادیده‌گرفتن بیانات رهبر انقلاب مبنی بر خودداری رسانه‌ها از اهانت، هتک حرمت و فحاشی به این فرمانده ارشد دفاع مقدس و سال‌های پس از جنگ حمله کرده و از او خواست که باید در مورد سرکوب مردم اسلامشهر در سال 73 توضیح دهد.

در عین حال، رسانه‌های ضدانقلاب با آب و تاب این خبر را پوشش داده و آن را به حامیان دولت منتسب کرده‌اند. بی‌بی‌سی نیز با انعکاس هجمه به این سردار سپاه و تعبیر از حمله کنندگان به‌عنوان "حامیان دولت"، تیتر "واکنش طرفداران دولت به سخنان سرتیپ فضلی درباره وقایع ??خرداد" را انتخاب کرد و نوشت:

«پس از آنکه سرتیپ علی فضلی، جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین از ناخشنودی فرماندهان و اعضای سپاه پاسداران از اتفاقات رخ داده در خرداد ماه امسال در حرم آیت الله خمینی خبر داد، یکی از سایت های نزدیک به طرفداران دولت به این سخنان واکنش تندی نشان داده است.
در سایت باکری آنلاین، نزدیک به طرفداران دولت آمده است که سال گذشته علی فضلی به عنوان "قهرمان" از سوی رسانه‌های خارجی مورد "تشویق" قرار گرفت و علت آن هم سکوت وی در خصوص وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری در ایران بود.
این سایت در ادامه نوشته است: "سکوت آن زمان آقای فضلی باعث غبار آلوده‌تر شدن فضا شد و با گذشت ?? ماه از آغاز اعتراض‌ها این فرمانده سپاه باید درباره سکوت خود در روزهای پس از انتخابات توضیح دهد."»

در عین حال، یکی دیگر از سایت‌های متعلق به این جریان مشکوک نیز نوشت: «با این وجود، شاهد سکوت عده‌ای در رابطه با شورش اشرافیت و منافقین علیه مستضعفین بودیم، و چندان موضع‌گیری خاصی از سوی شما مشاهده نشد؛ و این در حالی است که در سال 1373 زمانی که عده‌ای از مردم مستضعف اسلامشهر در اعتراض به سیاست‌های اقتصادی و تبعیض‌آمیز دولت سازندگی (که تورم در آن زمان به مرز 40درصد رسیده بود) اعتراضات خود را علنی کردند شما مسئول خاموش کردن این اعتراضات بودید.»

اشاره این جریان انحرافی به ناآرامی‌های نیمه اول دهه 70 در دولت آقای هاشمی رفسنجانی در برخی نقاط مانند اسلامشهر و مشهد است، با این حال، در اخبار منتشر شده در سایت‌های این جریان ترجیح داده شده به‌غیر از حمله به این سردار سپاه، اشاره‌ای به زمینه‌های بروز آن حوادث ناگوار نشود.

این در حالی است که برخی سیاست‌های اشرافیت‌گرایانه، تبعیض‌آمیز و رانتی در بخش‌هایی از دولت وقت، زمینه بروز این حوادث بود که برخی از آن سیاست‌ها متأسفانه در حال حاضر نیز از سوی افرادی که سر خط این جریان انحرافی هستند، دنبال می‌شود.

متصل کردن سیاست‌های نادرست دولت وقت به مخلص‌ترین و فداکارترین نیروهای انقلاب اسلامی یک رفتار رذیلانه سیاسی است که باید مشخص شود پشت پرده این جریان‌های انحرافی خطرناک و عمیق کردن گسل‌ها میان دولت و نهادهای کارآمد و ولایی نظام چه انگیزه‌هایی وجود دارد.


شیعه آنلاین: در پی بحرانی شدن اوضاع جاری در بحرین و افزایش حملات وحشیانه نیروهای رژیم بحرین که از سوی کشورهای مختلف حمایت می شوند، گروهی از شیعیان بحرینی نامه ای کوتاه خطاب به مقام معظم رهبری نوشته و نسخه ای از آن را برای پایگاه خبری شیعه آنلاین ارسال کردند.

 
متن کامل این نامه که به شرح ذیل است :
 
بسم‌الله الرحمن الرّحیم
محضر مبارک ولی امر مسلمین جهان
حضرت آیت‌ الله العظمی سید علی خامنه ‌ای (مدظله العالی)
سلام علیکم ..
 
با سلام و صلوات بر خاتم أنبیاء محمد مصطفی (ص)،‌ او که پیامبر بود و از ایشان رسالت بر دوش داشتن را آموختیم، بر علی (ع) که از ایشان عدالت وار بودن را یاد گرفتیم، بر سیده دو عالم که در ایشان ولایتمداری را یافتیم، بر سبْطیْ شباب اهل الجنّة که از ایشان صبر و فرهنگ سرخ شهادت را به ارث بردیم، ‌بر ائمّه‌ طاهرین علیهم‌ السّلام که از ایشان جهاد در راه حقّ را آموختیم و بر تک سوار آخر الزّمان (عج) که از ایشان انتظار اصلاح را به تعلم نشستیم.
 
سلام ما بر آن امامی که در عرصه‌ی تاریک تاخت و تاز طاغوتیان قیام نمود و درود فراوان بر حضرتعالی که پرچمدار فعلی انقلاب اسلامی و ولی امر مسلمین جهان هستید. 
 
ما گروهی از شیعیان بحرین هستیم که از حضرتعالی تقلید می کنیم و سیرت و سنت جنابعالی برای ما حجت است. واقعیت این است که اکنون از ظلم و ستم آل خلیفه نزد جنابعالی شکایت می کنیم. فشار بر ما سنگین شده به حدی که برادران و خواهران و عائله ما را در مقابل چشممان می کشند، فریادرسی کمک نمی کند ما را. اجتماع می کنیم برای رضای خدا و در راه عزت مسلمین و شیعیان اما کشته می شویم.
 
از شما درخواست می کنیم برایمان نزد خدا دعا کنید زیرا اطمینان به استجابت آن داریم. و در ثانی کوچک تر از آنیم که درخواستی کنیم، مع ذلک رنج این آلام و مصیبت ها را که از طرف ما را احاطه کرده، جز با حضرتعالی با چه کسی در میان بگذاریم؟! هر طور که صلاح می دانید ما مقلدان و فرزندان خود در بحرین را یاری دهید. سخنرانی عربی جنابعالی در خصوص انقلاب مصر، برادران مصری ما را منصور گردانید و موجب توفیق و نصرت آنان شد، ما نیز در رنج و عذابیم و جز مقاومت و آمادگی برای شهادت چیزی نداریم و خداوند متعال فتح و نصرت را مسئلت می کنیم..
والنصر قادم إنشاءالله
جمعی از مقلدان حضرت آیت الله العظمی خامنه ای در بحرین

نخست وزیر ترکیه با یادآوری حادثه کربلا، به رژیم سعودی در خصوص اعزام نیروی نظامی به کشور بحرین هشدار داد.
 
کانال تلویزیونی تی آر تی، "رجب طیب اردوغان " نخست وزیر ترکیه در نشست نمایندگان مجلس حزب حاکم عدالت و توسعه به دولت عربستان سعودی در زمینه پیامدهای اعزام نیروی نظامی به کشور بحرین هشدار داد. 
 
وی طی سخنانی تصریح کرد که تاکنون هرگونه درگیری بین مسلمانان که با تحریک دیگران صورت گرفته، باز به سود دیگران تمام شده، اما از این پس نمی‌خواهیم که شاهد درگیری‌های مذهبی بین مسلمانان و وقوع یک کربلای دیگر باشیم، چونکه این امر بار دیگر باعث رنجش خاطر مسلمانان خواهد شد. 
 
اردوغان با انتقاد صریح از دولت ریاض به دلیل اعزام نیروی نظامی به خاک بحرین در ادامه افزود: طرف ما مشخص و واضح است. ما طرفدار چاه‌های نفتی نیستیم، ما طرفدار مردم، ملت، دموکراسی، صلح و برادری هستیم. ما هیچ وقت در درگیری بین برادرها در زمره تجار اسلحه قرار نگرفتیم. ما فریاد می‌زنیم که برادر، برادر را نکشد. 

روزی که نشریه «همت» نیروهای انقلاب اسلامی را در قالب دو قطب ناهمگون دسته‌بندی کرد و برخی از افراد گمنام یا نورسیده را در نزدیک‌ترین نقطه به مقام معظم رهبری قرار داد و آیت‌الله جوادی‌آملی و... را به قطب مقابل برد، معلوم بود که آینده‌ای رقم خواهد خورد که سنتز دو قطب طراحی شده باشد.
این جریان هر روز برگی از مکنونات قلبی را به حوزه اجتماع سرازیر می‌نماید و بسیاری از علما و متدینین از تعجب مات و مبهوت می‌مانند. حمله به سردار مظلوم و پاک‌باخته، علی فضلی از نمونه‌هایی است که قابل تصور و تحمل نیست. سردار فضلی مصداق جمله امام است که می‌فرمودند: شما آینه مجسم مظلومیت‌ها و رشادت‌های این ملت بزرگ در صحنه نبرد و تاریخ مصور انقلابید. انصافاً سردار فضلی تاریخ مصور انقلاب نیست؟ اگر نیست، پس چه کسی است؟ آیا آن افرادی هستند که نشریه «همت» آنان را در نزدیک‌ترین نقطه به مقام معظم رهبری قرار داده بود؟
بنابراین انحراف جدی است؛ انحرافی که درصدد پیوند بین مهدویت و باستان‌گرایی است که ماحصل آن تولید نژادی خواهد بود که مشابه آن امروز در فلسطین انسان‌کشی را نهادینه کرده‌اند. انقلاب اسلامی مسیر مشخص شده‌ای دارد که شاخص‌های آن توسط امام راحل تبیین و دیده‌بانی آن توسط مقام معظم رهبری انجام می‌شود. 
گویی برخی مسئولان اجرایی به تنها کاری که نمی‌پردازند همان کاری است که مسئول آن هستند و به خاطر آن از بیت‌المال حقوق دریافت می‌کنند. 
حمله به سردار فضلی به خاطر گلایه ایشان از چگونگی اجرای مراسم سالگرد حضرت امام، اگر اینقدر ناجوانمردانه باشد چه کسی از یاران انقلاب می‌تواند با حرمت زندگی کند، پناه بر خدا، از روزی که بی‌ریشه‌ها در صدر نشینند و ریشه‌دارها بی‌ریشه معرفی شوند. آنان که توان گویا کردن سخن خود را ندارند و از هر کلام آنان هزار برداشت می‌شود، نمی‌توانند برای شفافیت مسیر انقلاب اسلامی بر السابقون‌السابقون بتازند.
امروز عده‌ای جمع نقیضین و مجمع اضداد شده‌اند. از هر طرف به قضاوت می‌نشینی، طرف دیگر پاره می‌شود هر نکته‌ای را که دفاع می‌کنید، نقطه مقابل را نیز از آنان مشاهده می‌کنیم، بنابراین خلط فروع و اصول، تاکتیک و تکنیک، دین و ملی‌گرایی، مهدویت و کوروش، رقاص و نماز شب‌خوان، مطرب و مداح توسط چه جریانی با چه انگیزه‌ای انجام می‌شود؟ آیا انگیزه خیرو الهی است که سردار فضلی نباید در امان باشد؟ آنان که یک کلمه درباره فتنه سخن نمی‌گویند، آنان که علاقه‌مند بودند هاشمی باید رئیس خبرگان می‌ماند که جذابیت مشت‌خوری‌اش بیشتر باشد! امروز و فردا دنبال تئوریزه کردن چه چیزی در کشور هستند؟ کوتوله‌های فکری و سیاسی جایگزین چه کسانی می‌شوند؟ مردم نمی‌بینند که نورسیده‌ها چگونه مجاهدان سال‌های دفاع مقدس را که بیش از 100 ماه در خطوط مقدم بوده‌اند، به تمسخر گرفته‌اند؟ امروز جریان انحرافی نه اصولگرا می‌شناسد و نه اصلاح‌طلب، نه منافقین را بدتر از مخالفان داخلی خود می‌داند و نه با حصر موسوی و کروبی موافق است. 
آنان قرائتی دارند که پشتوانه تئوریک آن را ندارند و به جای توازن‌گویی به گنده‌گویی روی می‌آورند تا کوتولگی خود را پنهان سازند. امثال سردار فضلی نمایشگاه مصور انقلاب هستند و در مقابل حقانیت امثال وی، هر منافقی محو خواهد شد. باید قدری صبر کرد و تاریخ آینده را دید. اگر چشمی برای دیدن وجود داشته باشد.


پرسپولیس در ورزشگاه آزادی نتوانست بر تیم الوحده امارات غلبه کند.

دیدار تیم های پرسپولیس و الوحده امارات از ساعت 17:30 در ورزشگاه آزادی و در حضور بیش از 15هزار هوادار آغاز شد و با تساوی یک بر یک به پایان رسید. 

درحالی که انتظار می رفت پرسپولیس برای جبران شکست بازی اول خود در لیگ قهرمانان آسیا مقابل الوحده بازی خوبی انجام دهد به همان شیوه چند هفته اخیر با یک بازی کند و کسل کننده مقابل الوحده، هواداران خود را ناامید کرد. 

سرخپوشان در اوایل بازی یک موقعیت خوب را از دست دادند اما در ادامه هیچ نشانی از پرسپولیس مد نظر هواداران وجود نداشت. 
این تیم در نیمه دوم هم بازی را به همان شیوه 45 دقیقه اول آغاز کرد و سر انجام در دقیقه 54 دفاع شکننده پرسپولیس نتوانست از پس بازیکنان الوحده بر‌آید و حسن امین دروازه پرسپولیس را باز کرد. 
در دقیقه 63 نزدیک بود پرسپولیس دومین گل را دریافت کند که مهاجم الوحده توپ را از دست داد. 

در ادامه این مسابقه پرسپولیس بازی بهتری را از خود نشان داد و حسین بادامکی در دقیقه 64 توانست گل تساوی را به ثمر برساند. 
شاگردان دایی بعد از این گل موقعیت های دیگری را هم از دست دادند تا این دیدار با تساوی یک بر یک خاتمه یابد و پرسپولیس دو امتیاز حساس را در خانه از دست دهد. 

الوحده با این تساوی دو امتیازی شد. الاتحاد هم با پیروزی یک بر صفر مقابل بنیادکار 6 امتیازی و صدر نشین شد. تیم بنیادکار یک امتیاز دارد و پرسپولیس یک امتیازی هم به دلیل تفاضل گل کمتر قعرنشین گروه شد. 

قضاوت این مسابقه بر عهده نیشیمورا از ژاپن بود. وی به غلامرضا رضایی و مازیار زارع و محمد الشیهی و کمالی از الوحده کارت زرد نشان داد. 

بازیکنان پرسپولیس: 
رحمان احمدی، سپهر حیدری، حسین بادامکی، محمد نوری، ابراهیم شکوری، مازیار زارع، علیرضا نورمحمدی، حمید علی عسگر، سامان آقازمانی( 66- امیرحسین فشنگچی)، هادی نوروزی و غلامرضا رضایی 
سرمربی: علی دایی 


خبرنگار تلویزیون اسپانیا دیروز هنگام مصاحبه با رئیس جمهور کشورمان برخلاف قوانین و پروتکل جمهوری اسلامی ایران، حجاب خود را برداشت و با بی اعتنایی احمدی نژاد به گستاخی خود ادامه داد.
 
در حالیکه رییس جمهور در گفتگو با آنا پاستور، خبرنگار زن تلویزیون اسپانیا به دفاع از مواضع کشورمان و تشریح نفوذ صهیونیسم در اروپا می پرداخت، این خانم خبرنگار روسری خود را انداخت اما با هیچ واکنشی از سوی دکتر احمدی نژاد روبرو نشد.
عدم تذکر مسئولان تشریفات ریاست جمهوری به خبرنگار اسپانیایی برای رعایت قانون و پروتکل کشورمان، باعث تعجب مشاهده کنندگان این مصاحبه شده است.
 
لازم به ذکر است، مهمانان خارجی، خبرنگار یا دیپلمات، توریست ها و حتب سران کشورها مطابق پروتکل کشورمان موظفند در خاک جمهوری اسلامی ایران حجاب اسلامی را رعایت کنند. ضمن اینکه رییس جمهور نیز به طریق اولی ملزم به رعایت این قوانین در ملاقات های خود است.
  
عدم تذکر به خبرنگار اسپانیایی، یادآور مصاحبه اسفندیار رحیم مشایی با خبرنگار روزنامه صباح ترکیه است که در آن مصاحبه که در دفتر مشایی صورت گرفته بود، وی خطاب به روزنامه نگار خارجی گفته بود که مشکلی در عدم رعایت حجاب برای خارجی ها نیست.  مشایی سخنان خود در این مصاحبه را تکذیب کرد.
تابستان امسال نیز، گنجاندن سوالی مشکوک و مبتنی بر یک دروغ درباره "گشت نسبت" در سوالات مجری صداوسیما از رئیس جمهور و پاسخ انحرافی احمدی نژاد به آن سوال، اعتراض شدید محافل مذهبی را برانگیخت و دسیسه دیگری از سوی اطرافیان حاشیه ساز احمدی نژاد برای ضربه به تلاشهای نیروی انتظامی در مقابله با تهاجم فرهنگی  تلقی شده بود.


  


به دنبال اوج گیری قیام مردمی بحرین، مزدوران و چماقداران عربستانی با حضور این کشور، در جهت سرکوب این قیام وارد عمل شده‌اند.

پس از حوادث تونس و مصر، قیام مردم بحرین در هفته‌های گذشته به آرامی از اعتصاب و تحصن در میدان اللولو منامه پایتخت این کشور آغاز شد؛ مردم این کشور در اعتصابات خود خواستار اعطای آزادی‌های سیاسی و تغییر نظام حاکم از یک رژیم استبدادی به نظامی مردم سالار هستند. 

دولتمردان بحرین برای حفاظت از نظام، از نیروی‌های نظامی عربستان برای سرکوب مردم استفاده و دلیل این اقدام خود را نیز عضویت در شورای هکاری خلیج فارس عنوان می‌کنند. اعزام این نیرو‌ها به بحرین یک روز پس از سفر «رابرت گیتس» وزیر دفاع آمریکا به منامه انجام شد. 

در همین رابطه، عبدالرحمن العطیه دبیرکل شورای همکاری طی بیانیه‌ای، بر حمایت و پشتیبانی مطلق کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس از بحرین و ارتباط امنیتی کشورهای عضو شورا، تاکید و گفته است که مسوولیت حفظ امنیت و ثبات، به اعتبار اینکه امنیت کشورهای عضو شورای همکاری اجزاء لاینفک از همدیگر می‌باشند، یک مسوولیت جمعی است. 



وزیران امور خارجه کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس نیز در نشستی تاکید کردند که از هر کشوری که در خطر باشد، حمایت می‌کنند. 

رخدادهای بحرین و بویژه اعزام نیروهای خارجی به این کشور برای سرکوب اعتراض‌های مردمی، نگرانی‌هایی را در سطح منطقه ایجاد کرده است. ایران و ترکیه به عنوان دو قدرت منطقه‌ای، در صدر کشورهایی بوده‌اند که نگرانی خود را نسبت به اوج گیری بحران در بحرین و افزایش دخالت کشورهای خارجی در آن اعلام کرده‌اند. در همین خصوص علی اکبر صالحی و احمد داوود اوغلو با یکدیگر در خصوص تحولات بحرین گفت‌و‌گو کردند. 

وزیر امور خارجه ایران در ادامه اقدامات خود برای جلوگیری از روند خطرناک ورود نیروهای خارجی به موضوع داخلی بحرین و به خطر انداختن جان انسانهای بی‌گناه، بطور جداگانه با وزیر امور خارجه قطر، دبیران کل سازمان ملل، سازمان کنفرانس اسلامی و اتحادیه عرب تلفنی مذاکره کرد. نگرانی از اعمال خشونت در برخورد با حرکت مسالمت آمیز مردم بحرین و دخالت نیروهای خارجی در این سرکوب و نیز درخواست از سازمان‌های بین المللی برای در دستور کار قرار دادن تحولات بحرین محورهای اصلی مورد تاکید وزیر خارجه ایران در این گفت‌و‌گو‌ها بود. 

غلامرضا کرمی عضو کمیسیون امنیت ملی در این باره به «فردا» گفت: دلیل اصلی تشکیل شورای همکاری خلیج فارس برای تهدیدهای بیرونی است نه سرکوب مردم کشوری که خواهان پایان پذیری ظلم و جور هستند. 

وی گفت: بحرینی‌ها از ظلم حکام به ستوه آمده و به طور مسالمت آمیز به میدان اللولوه آمدند و با وحدت کامل شیعه و سنی خواسته‌های خود را مطرح کردند. جای تعجب دارد از اینکه نیروهای عربستان جهت سرکوب مردم بحرین، وارد این کشور شده‌اند و با خشونت با آن‌ها برخورد می‌کنند. 

این نماینده مجلس همچنین حضور وزیر دفاع آمریکا در منطقه را نیز چراغ سبزی برای آل سعود دانست که به حضور غیر قانونی خود در بحرین ادامه دهند. این اقدامات عربستان که البته خلاف مصالح منطقه هم هست، به تحریک مردم عربستان برای قیام علیه حکام آل سعود منجر خواهد شد. 

کرمی بیان کرد: مسئولان ایران نیز ضمن محکومیت جدی اقدام عربستان مبنی بر دخالت در امور دیگر کشور‌ها، مخالفت خود را در مجامع جهانی به اطلاع جهانیان خواهد رساند. 

جواد جهانگیر‌زاده عضو دیگر کمیسیون امنیت ملی، حضور نیروهای نظامی عربستان در بحرین را مصداق دخالت عوامل خارجی دانست و به «فردا» گفت: مبنای توافق نامه‌های امنیتی بین کشور‌ها، بر اساس حملات خارجی است؛ زمانی که مردم یک کشور در مقابل حاکم فاسد می‌ایستند، دخالت بیگانگان نه تنها کمکی به بهبود اوضاع نمی‌کند، بلکه اوضاع را آشفته‌تر هم می‌کند. 

وی با تاکید بر اینکه سرکوب مردم بحرین توسط نیروهای سعودی از نظر قوانین بین المللی هیچ مبانی حقوقی ندارد، افزود: سعودی‌ها برای تعیین حاکمیت سیاسی بحرین، خود را محق‌تر از مردم این کشور می‌دانند و به گونه‌ای دست به اشغال بحرین زده‌اند که امروز عربستان نماد کشور متجاوز را بازی می‌کند.

این نماینده گفت: در شرایطی که مردم منطقه در بیداری اسلامی قرار گرفته‌اند، جمهوری اسلامی باید به جای جشن، با دعوت از رهبران غیر وابسته دنیا، تمام تلاش خود را در جهت برخورد با متجاوزان عربستان به کار گیرد و اقدامات آن‌ها را به عنوان یک قاعده نامناسب در اذهان عمومی نمایان سازد تا بدین ترتیب از کشتار بی‌رویه مردم بحرین جلوگیری به عمل آورد.


شناختنامه «معمر قذافی» دیکتاتور دیوانه 

 

قذافی و یاسر عرفات؛ قذافى رهبر کاخ متعلق به یاسرعرفات درجزیره مالت را به قیمت یک‌ میلیون دلار خریداری کرد.
قذافى به خاطر نحوه لباس پوشیدن خود و داشتن محافظان زن معروف است.
 
معمر قذافى در سال ????، سیستم حکومتى تحت عنوان جماهیریه یا حکومت توده ها را به لیبیایى ها معرفى کرد. براساس این نظریه، کشور از طریق کنگره ها و کمیته هاى مردمى اداره مى شود.
 
قذافى در ?? سالگى توانست به همراه گروهى از افسران لیبى، ادریس اول پادشاه لیبى را طى کودتاى بدون خونریزى از قدرت برکنار کند.
قذافی همیشه توسط گروهی از دختران محافظش همراهی می شود. دخترانی که کلاشینکف در دست دارند و در عین حال از انواع زیور آلات برند گوچی استفاده می کنند. همه دختران محافظ رهبر لیبی پیش از آغاز به کار قسم می خورند که جانشان را فدای او کنند و شبانه روز در کنار او باشند.
به گزارش صراط نیوز ، گفته می شود چهار زنی که همیشه پشت سر «قذافی» ایستاده اند، مانند دیگر محافظان وی، یونیفرم نظامی بر تن می کنند، اما حقیقت این است که آنان پرستار هستند. آنها دوره های پرستاری و امداد رسانی را گذرانده اند تا در صورت بروز هرگونه مشکل جسمی برای دیکتاتور لیبی، مشکل وی را برطرف کنند؛ البته آنها کارهای شخصی وی را نیز انجام می دهند.
رهبر لیبی در سفرهای خارجی خود معمولا از رفتن به اقامتگاه های رسمی خودداری می کند. وی که چادرش را در پارک مرکزی شهر رم، پایتخت ایتالیا و ورودی هتل پنچ ستاره ای در پاریسبرپا است چندی پیش در آستانه اجلاس سالانه مجمع عمومی سازمان ملل متحد قصد سفر به نیویورک را داشت که برای علم کردن چادرش با ممانعت شهرداری بدفورد در 40 کیلومتری شمال نیویورک مواجه شد.
قذافی که به نوشته ایندیپندنت از عینک های ضدگلوله استفاده می کند، اصرار دارد که از مهمانان خارجی خود در چادری در دل صحرا پذیرایی کند.
قذافی لازم می داند برای آن که مهمانان خارجی‌اش عظمت او را درک کنند و در مقابلش تعظیم نمایند، ورودی این چادر بسیار کوتاه باشد. اما حضرت آیت الله خزعلی پیرامون رفتار رهبر معظم انقلاب در پاسخ به این اقدام قذافی نوشته است:

"در لیبی، خیمه ای بر پا کرده بودند که ارتفاع در ورودی آن خیمه کوتاه بود و به ناچار هرکس می خواست وارد بشود، باید خم می شد. از طرفی داخل خیمه، روبروی در، عکس قذاّفی بود، یعنی هر کس وارد میشد ناخواسته در مقابل عکس قذّافی سر خم می کرد. حضرت آیت الله خامنه ای وقتی میخواستند وارد خیمه شوند، به قهقرا (پشت) وارد می شوند تا در مقابل عکس قذّافی سر خم نکنند."(کتاب آب، آیینه، آفتاب)"

شیوه خاص لباس پوشیدن قذافی همواره مورد توجه رسانه ها بوده است. 
قذافی از پوشیدن کت و شلوار امتناع می کند و از همین رو به شیوه هیچ کدام از رؤسای جمهور دیگر کشورهای جهان لباس نمی پوشد.
قذافی و فیدل کاسترو؛ کاسترو امروز پیش بینی کرد «آمریکا در اعلام دستور حمله به لیبی در روزهای آتی هرگز دچار تردید نخواهد شد».
قذافی در زمین ورزش مشغول تمرین است؛ ساعدی قذافی فرزند وی که یک فوتبالیست بود تا مدت ها کاپیتان تیم ملی کشورش بود.
قذافی در میان شال و دستار عربی. 
قذافی در مجلس شورای انقلاب لیبی.
قذافی جوان در پوشش خاص عربی. 
قذافی جدای از اینکه علاقمند از موهایش را رنگ کند تا همواره جوان به نظر برسد از لوازم زنانه برای آرایش خود استفاده می کند.

خودروی شخصی قذافی

معمر قذافی در حلقه ماموران امنیتی خود در حال راندن خودروی شخصی خود در خیابان های طرابلس

نگاهی به شجرنامه و ثروت خاندان قذافی
 
دارایی های معمر قذافی، دیکتاتور لیبی که نزدیک به 42 سال است، نفت و ثروت مردم لیبی را به انحصار خود و خانواده اش درآورده، اکنون بیش از 130 میلیارد دلار است.

به گزارش صفحه عربی «تابناک»، روزنامه «الاخبار» لبنان در این باره نوشت: بعید نیست که بین همه سران عرب، قذافی رتبه نخست ثروت و اموال را به دست آورد، چون او و خانواده اش، همه پروژه های کشور لیبی را در دست داشتند و هیچ پروژه اقتصادی نبود که قسمت اعظم آن به جیب این خانواده شوم نرود.

در همین باره، در نامه های محرمانه دیپلمات های آمریکایی که در سایت ویکی لیکس افشا شدند، آمده است: قذافی و خانواده اش سرمایه گذاری های وسیعی در مجال شرکت های نفتی و هتل سازی در لیبی و خارج از لیبی داشته اند.

بنا بر این گزارش، قذافی یکی از بزرگترین سهامداران بزرگترین و معروف ترین بانک ایتالیاست، افزون بر ای نکه او صاحب یکی از باارزش ترین هتل های ایتالیاست که در سال 2009 با سرمایه خودش بنا کرده است.

از سویی، این گزارش نشان می دهد که هر کدام از اعضای خانواده اش، بخشی از اداره و مصادره اموال و ثروت های مردم لیبی را بر عهده داشتند، به گونه ای که فرزندان قذافی برای به دست آوردن پروژه های گوناگون اقتصادی کشورشان با همدیگر مبارزه و رقابت می کرده اند. برای نمونه، مدتی پیش بین پسرانش محمد، المعتصم و الساعدی برای به دست آوردن امتیاز شرکت کوکاکولا اختلاف شدیدی پیش آمده بود.

در پایان این گزارش آمده است: دارایی های این سرهنگ مجنون، چهار برابر بودجه مملکتش است که با این ثروت می تواند مشکل سوءتغذیه و گرسنگی تمام آفریقا را حل کند، ولی از کسی که پاسخ مخالفانش را که به صورت مسالمت آمیز به خیابان ها آمده بودند، با سلاح سنگین و بمباران هوایی بدهد، چه توقعی می رود...؟!
شجرنامه خانواده قذافی
معمر قذافی ?? ساله است و در چهل و دو سال گذشته، قدرت را در این کشور در دست داشته است. سرهنگ قذافى در ?? سالگى توانست به همراه گروهى از افسران لیبى، ادریس اول پادشاه لیبى را در کودتاى بدون خونریزى از قدرت برکنار کند. وی در صحرایى در نزدیکى استان سرت به دنیا آمده و به دلیل نحوه لباس پوشیدن خود و داشتن محافظان زن معروف است.

فلسفه سیاسى او در کتابى با نام «کتاب سبز» منتشر شده و به گفته او، جایگزینى براى سوسیالیسم و کاپیتالیسم با افزوده هایى از دین اسلام است. او در سال ????، سیستم حکومتى تحت عنوان جماهیریه یا حکومت توده ها را به لیبیایى ها معرفى کرد که بنا بر این نظریه، کشور با کنگره ها و کمیته هاى مردمى اداره مى شود؛ البته در این سال ها، سرهنگ قذافى در لیبى قدرت را به طور کامل در دست داشته و انفرادى بر این کشور حکومت کرده است. 
 
همسر اول سرهنگ قذافى، معلم مدرسه بود. آن دو پیش از ازدواج همدیگر را ندیده بودند. آنها یک پسر به نام محمد دارند و شش ماه پس از ازدواج جدا شدند.

همسر دوم صفیه فرکاش، همسر دوم آقاى قذافى و مادر هفت فرزندش است. آنها همچنین یک دختر و پسر به نام هاى میلاد و حنا را به فرزندخواندگى قبول کرده اند. حنا در چهار سالگى در بمباران طرابلس در سال ???? توسط آمریکایى ها کشته شد.

محمد قذافى فرزند رهبر لیبى از همسر اول اوست. او رئیس کمیته المپیک لیبى است که مقر آن در طرابلس است. او همچنین مدیرعامل شرکت پست و مخابرات این کشور است که مسئولیت اداره تلفن هاى همراه و ارتباطات ماهواره اى را به عهده دارد.

سیف الاسلام قذافى ?? سال دارد و انگلیسى را روان صحبت مى کند. او از مدرسه اقتصاد لندن، مدرک دکترا گرفته و عمدتا در جبهه افرادى دیده مى شود که خواهان آزادسازى اقتصاد لیبى هستند. او مسئول بنیاد خیریه بین المللى قذافى و بنیاد توسعه است که در آزاد کردن گروگان ها از دست پیکارجویان اسلامگرا به ویژه در فیلیپین نقش داشته است. در سال ???? او پس از انتقاد از حکومت پدرش، لیبى را ترک کرد، اما دوباره به کشور بازگشت.

از او به عنوان چهره مدرن لیبى یاد مى شود، ولی در سال ???? اعلام کرد که علاقه اى به به ارث بردن قدرت از پدرش ندارد. او در اوج ناآرامى هاى اخیر لیبى، در تلویزیون دولتى ظاهر شد و نسبت به بروز جنگ داخلى در این کشور هشدار داد و هم اکنون نیز در کشتار مردم سهم بسزایی دارد.

ساعدى قذافى ?? ساله است و با دختر یک فرمانده ارتش لیبى ازدواج کرده است. او قبلا فوتبال بازى مى کرد و براى مدت کوتاهی، در یکی از تیم های لیگ برتر ایتالیا توپ زد. او اکنون رئیس فدراسیون فوتبال لیبى است و در زمانى که فوتبال بازى مى کرد، کاپیتان تیم ملى بود. از زمان بازنشستگى از فوتبال، او در صنعت فیلم سازى نیز فعال بوده و ظاهرا صد میلیون دلار در فیلمى که بازسازى یک تریلر آلمانى بود سرمایه گذارى کرد.

معتصم بالله قذافى که سن و سال او معلوم نیست. سرهنگ دوم ارتش لیبى است و گفته شده که سال ها پیش، پس از طراحى کودتایى علیه پدرش به مصر گریخت، ولی بخشوده شد و اجازه بازگشت به کشور را گرفت. او هم اکنون مشاور امنیت ملى پدرش است و فرماندهى یک واحد ارتش را به عهده دارد.

هانیبال قذافى که براى شرکت ملى حمل و نقل دریایى لیبى کار مى کرد و مسئولیت انتقال نفت لیبى را به عهده داشت. گفته شده او در چند حادثه خشونت بار دست داشته و در سال ???? متهم شد که دوست دختر حامله خود را در پاریس مورد ضرب و شتم قرار داده. او در سال ???? در ژنو سوئیس پس از آن که دو مستخدمش، او را متهم کردند که به آنها حمله کرده، بازداشت شد.

او بعدا با تأمین وثیقه آزاد شد، اما این رخداد موجب شد تا دولت لیبى، محصولات سوئیس را تحریم کرده و شرکت هاى سوئیسى را از این کشور اخراج کند. لیبی همچنین دیپلمات هاى خود را از برن فراخواند. هانیبال، سوئیس را مافیاى جهانى نامیده و گفته این کشور باید تجزیه شود.

سیف العرب قذافى که اطلاعات بسیاری درباره این فرزند جوان رهبر لیبى در دست نیست. به نوشته روزنامه دیلى تلگراف، در سال ???? ماشین فرارى او به دلیل سر و صداى زیاد اگزوز ماشین، در آلمان توقیف شد. او در آن زمان در مونیخ درس مى خواند. وی چند روز پیش پس از آنکه پدرش وی را مأمور به سرکوب مردم بنغازی کرده بود با تخطئه پدرش، به انقلابیون پیوست.

خمیس قذافى یک افسر پلیس است و تعلیمات نظامى خود را در روسیه گذرانده. او فرماندهى نیروى ویژه ای را به عهده دارد. گفته شده که فرماندهى سرکوب معترضان در بنغازى با او بوده است.

عایشه قذافى تنها دختر رهبر لیبی ?? سال دارد و از مشاوران حقوقى گروه وکلاى مدافع صدام، رهبر سابق عراق بود. او در سال ???? با یکى از اقوام پدرى ازدواج کرد. او مدیر بنیاد خیریه «واعتصموا» و سفیر حسن نیت برنامه پیشرفت و توسعه ملل متحد در لیبى است.

میلاد قذافى فرزند خوانده قذافى است و گفته شده که در جریان بمباران مجتمع مسکونى قذافى توسط آمریکا در سال ???? جان رهبر لیبی را نجات داده است.