سفارش تبلیغ
صبا ویژن

عشق است زنده یاد ناصر خان حجازی و استقلال

مترو، اتوبوس، قهوه‌خانه، کافه یا هر جای دیگری که بتوانید از اینترنت پرسرعت یا اینترنت تلفن همراه خودتان استفاده کنید، کسانی را می‌بینید که سر‌شان را در گوشی‌ها کرده‌اند و به سرعت مشغول انجام دادن کاری هستند، اشتباه نکنید آنها پیامک نمی‌زنند و در سایت‌ها نمی‌چرخند، آنها مشغول بازی هستند.

http://blogs-images.forbes.com/insertcoin/files/2015/02/clash-of-clans1.jpg
«کلش آو کلنز» (برخورد قبایل) بازی‌ای است که این روزها همه به آن مشغول هستند و بر خلاف بازی‌های دیگری که معمولا اتفاق خاصی در آن نمی‌افتد شما می‌توانید با این بازی برای خودتان در‌آمد‌زایی کنید. این بازی برای تمام سنین کاربرد دارد و در میان خانواده‌ها هم زیاد بازی می‌شود. رقابت و چالش از مهم‌ترین دلایل جذاب بودن این بازی است. ایرانی‌ها همیشه از پرطرفدارترین کسانی هستند که از این بازی‌ها استقبال می‌کنند.

http://download.gamezone.com/uploads/image/data/1162437/Clash_of_Clans_Clan_Wars.JPG

کلش آو کلنز به معنی «برخورد قبایل»، یک بازی رایگان تلفن همراه و تبلت به صورت آنلاین به سبک بازی ویدیویی راهبردی است که توسط شرکت «سوپرسل» طراحی شده است. این شرکت در شهر هلسینکی پایتخت کشور فنلاند قرار دارد. در این بازی شما رهبری قبیله‌ای کوچک را به عهده می‌گیرید و پس از توسعه قبیله در کنار چند قبیله دیگر که می‌توانند دوستان‌تان باشند با قبایل دیگر جنگ کنید. در واقع مثلا 10 کاربر ایرانی در یک گروه قرار می‌گیرند تا با یک کشور دیگر جنگ کنند. در این بازی همواره کشورهای مختلف با همدیگر در حال جنگ هستند.


http://blogs-images.forbes.com/davidthier/files/2014/08/CoC_titlescreen_2013_1440_727_c1.jpg
در این بازی چهار عنصر بسیار مهم وجود دارند: طلا، اکسیر، اکسیر سیاه و الماس. اکسیر ماده‌ای به رنگ بنفش است که توسط دستگاه‌های سازنده اکسیر تولید می‌شود و نقش بسیار مهمی در پیش‌رفت قبیله شما دارد.

بازاری برای خرید و فروش حساب‌های کاربری (accounts)


http://clashofclansapp.net/onpagegenerator/assets/images/background.jpg
در پاساژ‌های موبایل مثل علاءالدین، ایرانیان و... یا در سایت‌های مختلف اینترنتی که برای این بازی طراحی شده است شما با عبارتی به نام خرید و فروش اکانت‌های کلش آوکلنز روبه رو می‌شوید. از 100 هزار تا بیش از دو میلیون تومان برای هر اکانت مردم حاضرند پول بدهند. برای رسیدن به یک اکانت معمولی نزدیک به سه ماه باید کار کرد، شما با شش ماه انجام مداوم این بازی به مرحله 60 خواهید رسید و اگر بیشتر فعالیت کنید به مرحله 90 می‌رسید. هر‌چقدر بیشتر پول بدهید اکانت‌های بزرگ‌تر با امکانات بیشتر دریافت می‌کنید.

بررسی نرخ‌ها نشان می‌دهد که یک اکانت معمولی که در بازی امکانات آنچنانی ندارد با قیمتی در حدود یک میلیون تومان معامله می‌شود. در ادامه نیز دلال‌ها چنین اکانتی را با سود 200 هزار تومانی به فروش می‌رسانند. اطلاعات به دست آمده نشان می‌دهد که در این بازار غیررسمی معامله‌هایی با قیمت 5 تا 10 میلیون تومان هم انجام می‌شود. در کنار این موضوع، کلش آو کلنز قابلیتی در اختیاردارد که به وسیله آن کاربرها می‌توانند نیروهای موجود را به یکدیگر منتقل کنند.

خرید جم یا همان الماس که ابزار اصلی پیشرفت در این بازی است هم بازار داغی در ایران دارد و رقم‌های زیادی جابه‌جا می‌شود. به صورت معمول در هر هفته شما می‌توانید یک بسته الماس داشته باشید اما کافی است از 23 هزار تومان تا 750 هزار تومان خرج کنید و هر تعداد که الماس بخواهید می‌توانید خریداری کنید. خیلی از جوان‌ها ترجیح می‌دهند اوقات بیکاری خودشان را برای این بازی بگذارند تا پس از مدتی هم از هیجان این بازی لذت برده باشند هم بتوانند کسب درآمد کنند، البته این بازی میان کسانی که بیکار هستند طرفدار بیشتری دارد زیرا می‌توانند وقت بیشتری بگذارند و زودتر به درآمد برسند.

در این بازی رقیب واقعی است


http://wpuploads.appadvice.com/wp-content/uploads/2013/12/Clash-of-Clans.jpg
اعتیاد به بازی‌های کامپیوتری و حالا بازی‌هایی که روی گوشی‌های تلفن همراه است باعث شده تا هرروز بازار موبایل در ایران رونق بیشتری داشته باشد. این مساله به نظر یکی از آسیب‌های تازه اجتماع به حساب می‌آید. کسانی به اصطلاح معتاد «کلش آو کلنز» می‌شوند که همواره به دنبال چالش و رقابت هستند. ساختار بازی و حضور جزییاتی که در آن مخاطب را مجبور به دفاع و حمله می‌کند، این حس را در او به وجود می‌آورد که برای پیشرفت و کسب نتیجه بهتر تلاش کند.

از نکات مهم در این بازی این است که شما با یک رقیب واقعی نه کامپیوتری مبارزه می‌کنید اما در کنار این همه رقابت و جنگ (war) که تبدیل به تکه کلام طرفداران این بازی شده قیمت هر کدام از کلن‌ها (clans) ‌و امکاناتی که در هر کدام از قبایل وجود دارد باعث بالا رفتن قیمت آن اکانت می‌شود.

هم تفریح است هم پول

http://ios.appsgoer.com/wp-content/uploads/2013/05/dotmmo-appsgoer-clash-of-clans-alliance.jpg

براساس پیش بینی‌هایی که در سایت‌های مختلف انجام شده این بازی در ایران روزانه بیش از 50‌میلیون تومان درآمد دارد که در سال رقمی بیش از 18 میلیارد تومان می‌شود. مهدی یکی از کسانی است که این بازی را انجام می‌دهد و در مرحله 90 (level) است.

او می‌گوید: «من نزدیک به شش ماه است که این بازی را انجام می‌دهم و تقریبا مجبورم که خیلی از اوقات در نیمه‌های شب ساعت خودم را کوک کنم تا در «وارها» شرکت کنم، باید حواس‌مان جمع باشد. این بازی بیشتر از یک سرگرمی است و می‌خواهم پس از مدتی که اکانتم پیشرفت کرد دو میلیون تومان بفروشمش. بالاخره خودش نوعی درآمد‌زایی به حساب می‌آید.»

کامران درباره این بازی می‌گوید: «اولش فکر نمی‌کردم این اندازه وقت مرا بگیرد اما خب الان که بیشتر می‌بینم تقریبا در روز کاملا حواسم به این بازی است. البته بیشتر به این فکر می‌کنم که بتوانم از این راه درآمد پیدا کنم و البته که سرگرمی خوبی برای ما به حساب می‌آید. شما حساب کنید که یک بازی را به صورت رایگان نصب کنید و بعد از مدتی بتوانید از آن درآمدزایی کنید.»

رامین کسی است که یکی از اکانت‌های خودش را فروخته، او می‌گوید: «من نزدیک یک‌سال روی این اکانت کار کردم و حدود یک و نیم میلیون فروختم، در آن زمان به پول احتیاج داشتم و رفتم در یکی از این سایت‌ها که عکس اکانت را می‌گذاری و پیشنهاد قیمت می‌دهی معرفی کردم و بعد از چند روز فروخته شد. الان دارم روی یک اکانت دیگر کار می‌کنم، برای اوقات بیکاری تفریح خوبی است.»

درآمد شرکت سوپرسل از این بازی چقدر است؟

http://blogs-images.forbes.com/insertcoin/files/2014/02/clash-of-clans2.jpg

استودیوی سوپرسل که به عنوان سازنده این عنوان شناخته می‌شود، با ارایه به روزرسانی‌های هفتگی توانسته بعد از گذشت چند سال همچنان محصول خود را در صدر جدول‌های «آپ استور» و «گوگل پلی» نگه دارد. کارشناسان اقتصادی با بررسی وضعیت بازار جهانی بازی‌ها به این نکته دست پیدا کرده‌اند که استودیوی سوپرسل در شرایط فعلی ارزشی بالغ بر سه میلیارد دلار دارد.

براساس آمار کاربران روزانه بیش از 30 میلیون نفر در دنیا در حال انجام این بازی هستند. در کنار این موضوع، سازندگان بازی توضیح داده‌اند که سود روزانه آنها از کلش آو کلنز چیزی در حدود پنج میلیون دلار است.

چندی پیش بیزنس اینسایدر به عنوان یکی از وب‌سایت‌های مطرح اقتصادی، گزارشی را از کلش آوکلنز منتشر کرد که طبق آن مشخص شد سوپرسل به عنوان سازنده بازی در کنار درآمدهای جانبی از طریق تبلیغات، سالانه در حدود یک میلیارد دلار تنها از کلش آو کلنز درآمد دارد.

کلاهبرداری از طریق خرید و فروش اکانت


http://www.frenchkissink.com/wp-content/uploads/2015/01/tropas_clash_Clans.png
بعضی از کاربرهای این بازی با دریافت مبالغ مختلفی اقدام به خرید و فروش‌های نیروهای خود در بازی می‌کنند و این کار از نظر قوانین بازی در دنیا خلاف است، در ایران عده‌ای با دریافت پول این نیروها را در اختیار افراد دیگر گذاشته‌اند و کلاهبرداری‌های مختلفی انجام شده است. روند توضیح داده شده تا حدودی به گلدفارمینگ (چیدمان منابع طلا در اکانت) در دیگر بازی‌های آنلاین شباهت دارد که در خارج از کشور به عنوان یک جرم شناخته می‌شود.

درواقع شما اگر کارت‌های اعتباری بین‌المللی داشته باشید می‌توانید منابع خودتان را افزایش دهید، به این خاطر که در ایران این کارت‌ها وجود ندارد بعضی از سایت‌ها که از این کارت‌ها دارند برای کاربران این امکان را فراهم کرده‌اند که بتوانند اکانت خودشان را توسعه دهند. این‌گونه افراد خیلی زودتر از کسانی که نمی‌خواهند پول خرج کنند در بازی پیشرفت می‌کنند و بقیه که اکثرا ایرانی‌ها جزوشان هستند دیرتر پیشرفت می‌کنند. تب این‌گونه بازی‌ها مدتی داغ است و زمانی که از تب و تاب می‌افتد بلافاصله کمپانی دیگری بازی جدیدی را وارد می‌کند، حالا باید منتظر یک بازی دیگر در آینده‌ای نزدیک باشیم.


اصلی که یکی از مشهورترین بازیکنان فوتبال ایران در دهه 1340 و در زمان آغاز رشد و پیشرفت این رشته ورزشی در جامعه ایران است، به دلیل مهاجرت از ایران و خداحافظی زودهنگامش از فوتبال کمتر مورد توجه قرار داشته است. حال آنکه او بدون شک به جمع مهمترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران تعلق دارد. شاید بد نباشد کمی درباره چیزهایی که شاید از این گلر تاریخی نشنیده اید، بدانید. دروازه‌بانی که خیلی قبل تر از این حرف ها  در قامت یک ستاره فرورفت و مثل یک کولی در افق فوتبال ایران محو شد.

http://www.khabarlive.ir/file/2015/04/naser_hejazi_aziz_asli.jpg

1. عزیز اصلی متولد 1316 تبریز است و اولین ملی‌پوش فوتبال از این خطه در تاریخ 90 ساله فوتبال رسمی ماست، او قبل از آنکه به فوتبال روی آورد، در 3 رشته کشتی، شنا و ژیمناستیک ورزشکاری کامل بود و با گوش شکسته به فوتبال آمد. او در مسابقات قهرمانی آموزشگاه های این سه رشته در کشور قهرمان شد.

http://cdn.asriran.com/files/fa/news/1391/11/1/263614_392.jpg
2. در سال 1337 به تهران آمد و تحت آموزش مرحوم محسن آزاد قرار گرفت. مرحوم آزاد بازیکن سابق تیم‌ملی در بازی های آسیایی 1951 دهلی نو بود و دبیر آموزش و پرورش محسوب می‌ شد. تحت تربیت آزاد، اصلی فوتبال را به خاطر سرعت و تکنیکش در گوش چپ آغاز کرد. مرحوم آزاد در سال 1339 بر اثر تصادف با اتومبیل درگذشت.


http://www.iichs.org/magazine/bahar/94/94_berevayat_22.jpg
3. در سال 1339 به تیم دارایی تهران رفت. او در این تیم همبازی مصطفی عرب، ناصر نوآموز، غلامحسن نوریان، برادران حیدری، داویدخانیان و ... شد. در یکی از بازی های این تیم وقتی ناصر سلطانی و جمشید محمدی دو گلر دارایی حاضر نبودند توسط مرحوم حسین فکری سرمربی تیم درون دروازه قرار گرفت. او چنان خوب کار کرد که بلافاصله گلر اول دارایی شد و به تیم‌ملی فوتبال هم دعوت شد.


http://media.mehrnews.com/d/2015/04/24/3/1670213.jpg
4. اولین بازی ملی خود را روز سیزده خرداد 1341 مقابل عراق در امجدیه انجام داد. در این بازی ایران برابر حریف با تساوی یک ـ یک متوقف شد. اصلی تا پایان مسابقات جام ملت های 1968 و جام بین المللی دوستی ایران دروازه‌بان اول تیم‌ملی شد و فقط در دو بازی از بازی های المپیک 1964 و بازی های آسیایی 1966 بانکوک جای خود را به محمد بیاتی و فرامرز ظلی داد. او در این 7 سال با تیم‌ملی به المپیک 1964 توکیو صعود کرد، در این بازی ها برابر آلمان شرقی و رومانی ایستاد، در بازی های آسیایی بانکوک به مقام دوم رسید و در جام ملت های تهران قهرمان شد.

http://www.iichs.org/magazine/bahar/94/94_berevayat_21.jpg


5. انحلال 4تیم شاهین، دارایی، کیان و تهران جوان در سال های 46 و 47 شکل و اساس باشگاهی در فوتبال تهران را تغییر داد و ستارگان این 4 تیم به پرسپولیس، پیکان، عقاب، تاج و پاس پیوستند. عزیز اصلی یکی از کسانی بود که همراه با ستارگان تیم شاهین به پرسپولیس پیوست و تا آخر عمر فوتبال خود در بهار 51 به پیراهن این تیم وفادار ماند.

http://www.arteshesorkh.com/file/upload/aziz-asli-51659.jpg


6. عزیز اصلی یکی از کسانی بود که با توجه ویژه کارگردانان ورزشی دوست سینما راهی پرده نقره ای شد و در 8 فیلم از دهه 40 به ایفای نقش پرداخت. مرحوم سیامک یاسمی و مرحوم ساموئل خاچیکیان او را در این مسیر تشویق و حمایت کردند. فیلم هایی که او به ایفای نقش پرداخت عبارتند از؛ مامور دوجانبه، بی عشق هرگز و خداحافظ تهران در سال 1345، تونل، کشتی نوح، پلی به سوی بهشت و پنجه آهنین در سال 1347 و فاتحین صحرا در سال 1350. بعد از آن عزیز اصلی با این توجیه که چهره اش به علت شباهت با بازیگر دیگری از سینمای آن دهه مورد توجه قرار می‌ گیرد، سینما را کنار گذاشت و راهی کلاس های مربیگری دتمارکرامر شد.



7. بعد از قهرمانی در جام ملت های 1968، موسس ایران ناسیونال اعلام کرد که به هر کدام از بازیکنان قهرمان ایران در رقابت ها یک دستگاه اتومبیل پیکان اهدا می‌ کند، به دنبال این اعلام فدراسیون یک لیست 50 نفره به موسسه ایران ناسیونال ارائه کرد، خیامی که به عنوان مدیر این شرکت، تنها ضمانت پرداخت 20 دستگاه اتومبیل داده بود به همین دلیل از پرداخت اتومبیل ها خودداری کرد. اصلی با انتقاد شدید از مسوولان این کارخانه، تندگویی را به فدراسیون فوتبال و سازمان ورزش و نهاد نخست وزیری رساند و انتقادات شدیدش وقتی در جلسه دیدار با شاه به غیبت او انجامید منجر به حذف سفارشی او از تیم‌ملی شد.

8. در سال 48 تمام بازیکنان تیم نوظهور پرسپولیس براساس یک پروتکل همکاری اقتصادی ـ تبلیغاتی به تیم پیکان پیوستند. همه ستارگان به این تیم رفتند اما اصلی به علت آنچه درخواست علی عبده برای حضور اصلی در کنار جوانان پرسپولیس عنوان شد، در تیم پرسپولیس جوان ماند. بعضی ها علت نرفتن او را به پیکان درگیری با هادی طاووسی دیگر دروازه‌بان تیم و اختلافش با مدیران پیکان اعلام کردند.

9. در سال 48 در جریان بازی پرسپولیس و تاج در اعتراض به فرمان اشتباه داور مرحوم حاج ابوالحسن، به او سیلی زد و 6 ماه محروم شد. در سال 49 ستارگان پیکان که این بار علی پروین را همراه داشتند، به پرسپولیس برگشتند و اصلی دوباره دروازه‌بان تیم ستاره های پرسپولیس شد. این بار هم سیلی تکرار شد و در بازی دی ماه 49 پرسپولیس و تاج این بار در اعتراض به تصمیم مرحوم ارشد برازنده به او سیلی زد و یک بار دیگر 6 ماه محروم شد.

10. در بهار 51 فوتبال را کنار گذاشت و به عنوان سرمربی تیم ملوان بندرانزلی منصوب شد اما بعد از 4 بازی در لیگ اول تخت جمشید از مسوولیت کناره گرفت و سکان هدایت ملوانان را به بهمن صالح نیا و عباس رجبیه فرد داد. از سال 52 به بعد کلیه فعالیت های ورزشی و سینمایی او متوقف شد و او کارش را در فروشگاه ورزشی عزیز اصلی ادامه داد و در تابستان 1365 جلای وطن کرد و به کشور آلمان رفت و در شهر سردسیر هامبورگ که سرمای تبریز را برایش تداعی می‌ کرد، زندگی را ادامه داد.

11. در سال 1382 اقدام به نگارش کتاب زندگی نامه اش تحت عنوان من عزیز اصلی کرد که کتاب در آلمان منتشر شد و او در این کتاب ضمن مرور داستان زندگی و خاطراتش به معرفی همبازیانش و عکس های مشترکش با آنها پرداخت که نکته جالب عکس های مشترک او، از مرحوم صدقیانی و مکری تا علی دایی و خداداد عزیزی بود. در زمانی که تیم‌ملی جهت جام‌جهانی 98 فرانسه در این کشور اردو داشت، اصلی یک هفته در کنار بازیکنان تیم‌ملی حاضر شد و با هماهنگی دوستش ناصر نوآموز که در این زمان مدیر تیم‌ملی بود، کنار بازیکنان ماند. او هر سه بازی ایران در جام‌جهانی 2006 آلمان را هم با حضور در ورزشگاه تماشا کرد. اصلی در هر سه بازی با پیراهن تیم‌ملی و پرچم ایران حضور پیدا کرد.

* اصلی که خبر فوتش روز گذشته منتشر شد، در سالیان اخیر از عوارض مربوط به بیماری سرطان رنج بسیار برد و سرانجام تسلیم مرگ در غربت شد. ورزش سه بار دیگر ضایعه درگذشت این ستاره افتخارآفرین فوتبال ایران را به جامعه فوتبال ایران بخصوص فوتبالدوستان آذری و خانواده اش تسلیت می‌ گوید.


شاید بتوان گفت تا چند سال پیش حتی یک شبکه ماهواره ای شیعی در جهان وجود نداشت، اما اکنون و با گذشت چند سال، بحمدالله تعداد قابل توجهی شبکه ماهواره ای در جهان وجود دارد که به شیعیان تعلق دارد.

برخی از این شبکه ها از سوی برخی از روحانیون، علما و مراجع تقلید حمایت و پشتیبانی می شوند، و برخی دیگر نیز به گروه ها و جناح های سیاسی شیعی تعلق دارد.

پس از انجام بررسی اجمالی، به اطلاعات مختصری در مورد این شبکه های ماهواره ای و جهتی که آنان را مورد حمایت قرار می دهند دست یافتیم که به شرح ذیل هستند:

شبکه ماهواره ای وابسته به روحانیون، علما و مراجع تقلید:

• شبکه ماهواره ای "النعیم" حضرت آیت الله شیخ "محمد الیعقوبی"

• شبکه ماهواره ای "ولایت" وابسته به آیت الله دکتر حسینی قزوینی

• شبکه ماهواره ای "السلام" وابسته به حضرت آیت الله سید "حسین الصدر"

• شبکه ماهواره ای "المعارف" وابسته به حجة الإسلام شیخ "حبیب الکاظمی"

• شبکه ماهواره ای "اهل البیت" وابسته به حضرت آیت الله سید "هادی مدرسی"

• شبکه ماهواره ای "الحجة" وابسته به حضرت آیت الله سید "محمد تقی مدرسی"

• شبکه ماهواره ای "اهل بیت" وابسته به روحانی شیعه افراطی، شیخ الله یاری

• شبکه ماهواره ای "فدک" وابسته به روحانی شیعه افراطی، شیخ "یاسر الحبیب"

• شبکه ماهواره ای "المصطفی" وابسته به فردی ناشناس بنام "عبدالحمید النجدی"

• شبکه ماهواره ای "المودة" وابسته به یک فرد ناشناس بنام الشیخ عبد الحلیم الغزی

• شبکه ماهواره ای "ثقلین" وابسته به مجمع جهانی اهل بیت – جمهوری اسلامی ایران

• شبکه ماهواره ای "سلام 1" وابسته به حجة الإسلام هدایتی (نزدیک به حضرت آیت الله سید صادق شیرازی)

• شبکه ماهواره ای "هدهد" (حوزه فعالیت: کودکان) وابسته به سید "جواد شهرستانی" داماد حضرت آیت الله سید "علی سیستانی"

• شبکه ماهواره ای "ثامن" وابسته به شیخ "حامدرضا معاونیان" درگذشته مورد حمایت حضرت آیت الله شیخ "حسین وحیدخراسانی" بود

• شبکه ماهواره ای "هادی 1 و 2 و 3 و 4" و شبکه "دعا" وابسته به سید "محمدباقر مصباح" نماینده حضرت آیت الله سیستانی در مشهد

• شبکه ماهواره ای "الأنوار 1 و 2"، "أنوار الحسین"، "امام حسین 1 و 2 و 3"، "الزهراء"، "المهدی"، "امام صادق"، "حضرت خدیجه"، "مرجعیت"، "أبا الفضل العباس"، "ظهور"، "امام زمان"، "العقیلة"، و "سلام 2" ه حضرت آیت الله سید "صادق شیرازی"

• شبکه ماهواره ای بقیع وابسته به حجه الاسلام عسکرپور (درگذشته نزدیک به سید صادق شیرازی به شمار می رفت اما چند سالی است که مستقل شده و کاملا مستقل فعالیت می کند)

شبکه ماهواره ای وابسته به جریان ها و گروه های سیاسی یا اشخاص:

• شبکه ماهواره ای "المنار" وابسته به حزب الله لبنان

• شبکه ماهواره ای "آفاق" وابسته به حزب الدعوة عراق

• شبکه ماهواره ای "المسار" وابسته به حزب الدعوة عراق

• شبکه ماهواره ای "نبأ" وابسته به شیعیان مخالف آل سعود

• شبکه ماهواره ای "العالم" وابسته به جمهوری اسلامی ایران

• شبکه ماهواره ای "الکوثر" وابسته به جمهوری اسلامی ایران

• شبکه ماهواره ای "الکوفه" وابسته به آستان مقدس مسجد کوفه

• شبکه ماهواره ای "الفرات" وابسته به مجلس اعلای اسلامی عراق

• شبکه ماهواره ای "العهد" وابسته به گروه "عصائب أهل الحق" عراق

• شبکه ماهواره ای "المسیرة" وابسته به جنبش شیعیان الحوثی در یمن

• شبکه ماهواره ای "طه" (حوزه فعالیت: کودکان) وابسته به حزب الله لبنان

• شبکه ماهواره ای "الوحدة" وابسته به مجمع تقریب مذاهب اسلامی ایران

• شبکه ماهواره ای "بلادی" وابسته به ابراهیم جعفری، نخست وزیر سابق عراق

• شبکه ماهواره ای "الصراط" وابسته به هواداران حضرت آیت الله خامنه ای در لبنان

• شبکه ماهواره ای "Ifilm" (حوزه فعالیت: فیلم) وابسته به جمهوری اسلامی ایران

• شبکه ماهواره ای "14" وابسته به مداح اهل بیت علیهم السلام ملا باسم کربلایی

• شبکه ماهواره ای "کربلا" وابسته به آستان مقدس حضرت امام حسین علیه السلام

• شبکه ماهواره ای "الغدیر" وابسته به سازمان بدر - زیر مجموعه های مجلس اعلای عراق